Activiteiten > GEANNULEERD. Algemene Ledenvergadering

23-03-2020 (17.00-22.00)

GEANNULEERD. Algemene Ledenvergadering

inschrijven

Op 23 maart heeft de Algemene Ledenvergadering van de VRP plaats. We leiden de avond naar de goede gewoonte in met inhoudelijk voedsel. Aurelie De Smet (KU Leuven) zal ‘The Solidary Mobile Housing Co-creators’ voorstellen, een project met mobiele units voor thuislozen die tijdelijk op leegstaande terreinen kunnen geïnstalleerd worden. Dit project is een antwoord op de huidige wooncrisis, en belicht een andere manier van kijken naar wonen, hulp en begeleiding voor thuislozen. De uiteenzetting wordt gevolgd door een vragen- en debatronde.

Om 18.30 uur worden de broodjes gebracht en om 19.30 uur start de vergadering. Op het programma staan onder meer de goedkeuring van het jaarverslag en de jaarrekening van 2019. We zullen u ook meer vertellen over de activiteiten die we in 2020 voor onze leden in petto hebben.

programma

17.00 uur | Lezing Aurélie De Smet (KU Leuven): The Solidary Mobile Housing Co-creators: mobiele units voor thuislozen die tijdelijk op leegstaande terreinen kunnen geïnstalleerd worden.
17.50 uur | Kathleen van de Kerckhove (stad Gent): hoe kan een stedelijke overheid hier effectief mee aan de slag gaan? Met de Taskforce wonen is de stad Gent op zoek gegaan naar innovatieve initiatieven en soms kleinschalige experimenten. Waar leg je de lat wat betreft woonkwaliteit? Hoe zorg je voor een positief contact met de omgeving?
18.30 uur | Broodjes
19.30 uur | Algemene Ledenvergadering met o.m. goedkeuring jaarveslag en jaarrekening 2019

Van harte welkom in het Atelier Bouwmeester op 23 maart!

Praktisch

Atelier Bouwmeester | Ravensteingalerij | Brussel

Inschrijvingsformulier ‘blijft hangen’? Dan bent u wellicht online met Internet Explorer. Die oude jongen is ook blijven hangen (in de tijd). Probeert u eens een andere browser (chrome, firefox, duckduckgo …). Als het dan nog niet lukt graag een mail naar info@vrp.be.

inschrijven

inschrijven:

formulier wordt geladen...