Activiteiten > Stand Up Stedenbouw. De Nieuwe RuimteMakers.

29-09-2022 (20.00u - 22.00u )

Stand Up Stedenbouw. De Nieuwe RuimteMakers.

inschrijven

Ben je benieuwd naar de ideeën van jonge planners? Heb je zelf als student ruimtelijke planning, architectuur of urban studies een innovatief ontwerp of eindwerk dat je met de wereld wilt delen? Wil je graag andere studenten stedenbouw of architectuur ontmoeten? Inspireer en laat je inspireren op onze Stand Up Stedenbouw avond!

De Nieuwe RuimteMakers, een jonge groep ruimtelijk planners, organiseert een gloednieuw concept: de Stand Up Stedenbouw. Op deze avond willen we studenten ruimtelijke planning, architectuur en urban studies of andere aanverwante disciplines een podium geven om hun idee, ontwerp of onderzoek te delen. Een baanbrekende GIS-analyse, een scherp ontwerpend onderzoek of een loophole in het omgevingsrecht… Deel jouw inzichten met de andere planners in spe! Tegelijk is deze avond een perfecte gelegenheid om studenten van verschillende opleidingen en pas afgestudeerden te ontmoeten. De ideale kick off voor het nieuwe academiejaar!

Iedereen is welkom om te komen luisteren en achteraf na te babbelen met een hapje en drankje erbij. Wil je je graag laten inspireren door de ideeën van jonge planners? Wil je andere studenten ontmoeten? Schrijf je in via onderstaand formulier!

Meld je aan als spreker

Wil jij graag jouw onderzoek, thesis of ontwerp pitchen in 10 minuten? Stuur een mailtje naar start@vrp.be met een korte uitleg over jouw onderwerp en we voegen je toe aan het programma!

Stel je kandidaat voor de VRP Afstudeerprijs

Heb je een innovatief eindwerk rond een ruimtelijk en maatschappelijk relevant thema? Naast de Stand Up Stedenbouw kan je als student je eindwerk ook indienen voor de jaarlijkse VRP afstudeerprijs.

Klik hier voor meer info over de VRP Afstudeerprijs

Praktisch

Atelier Vlaams Bouwmeester | Ravensteingalerij 54-59 | Brussel

29 september 2022 | 20.00u – 22.00u

Studenten kunnen gratis deelnemen (na geldig vertoon van studentenkaart). Niet-studenten betalen €10.

Foto: BRUNO EMMANUELLE via Unsplash

inschrijven

inschrijven:

formulier wordt geladen...