Vlaamse Vereniging voor
Ruimte en Planning

Doe mee! VRP-Afstudeerprijs 2018

Vaak gaan eindwerken en thesissen een toekomst onder het archiefstof tegemoet. Met de jaarlijkse Afstudeerprijs wil de VRP innovatieve, inspirerende en maatschappelijk relevante eindwerken in de kijker zetten en presenteren aan een ruim vakpubliek.

award 2018

Ook in 2018 wordt de award uitgereikt. Een jury  bestaande uit een diverse mix van ontwerpers en overheidsmedewerkers – zal na een marathonleessessie van enkele weken een winnaar kiezen. Traditiegetrouw wordt de prijs overhandigd op de Werelddag van de Stedenbouw (29 november 2018).

prijzenpot

De winnaar ontvangt € 1200 aan reischeques, krijgt de kans om een artikel te schrijven voor Ruimte, geniet een jaar lang gratis VRP-lidmaatschap en mag een lezing geven voor een vakpubliek over zijn/haar eindwerk. Auteurs van eindwerken of thesissen met een ruimtelijk of stedenbouwkundig onderwerp worden aangemoedigd om mee te dingen naar de prijs.

praktisch

Heb je dit academiejaar (2017-2018) een masteropleiding beëindigd aan een Vlaamse of buitenlandse opleidingsinstelling? Beantwoordt je eindwerk bovendien aan (een van) de criteria uit het reglement? Waag dan je kans. Tot en met 24 september 13 uur kun je je kandidaat stellen.

 

Deze pagina werd aangemaakt op 27 juni 2018

©2019 VRP
Alle rechten voorbehouden.