Vlaamse Vereniging voor
Ruimte en Planning

Oproep. Dag van de Trage weg.

Organiseer een activiteit

Met het jaarlijks campagneweekend Dag van de Trage Weg zetten duizenden wandelaars, fietsers en ruiters in heel Vlaanderen trage wegen in de kijker. Ze benadrukken hiermee het belang van Trage Wegen voor veilige, gezonde en aangename verplaatsingen, die vaak ook korter en sneller zijn. Bovendien zijn het plekken waar kinderen spelen en bewoners tot rust komen, sporten of de omgeving verkennen.

Elke tragewegenliefhebber, organisatie of vereniging kan een activiteit organiseren tijdens het weekend van 19-20 oktober: lokale besturen, wijkcomités, verenigingen, landschapsbeheerders, enz. Alle soorten activiteiten op, langs en over trage wegen zijn mogelijk: een wijk- of patrimoniumwandeling, verfraaiingswerken, groenaanplant, een gezinsevenement, plaatsing van naambordjes, inhuldiging van een verkeersveilige verbinding, enz.

Doe mee, verken je buurt en draag bij tot een kwaliteitsvolle openbare ruimte! Laat je inspireren op www.dagvandetrageweg.be, organiseer één van de vele activiteiten in Vlaanderen en reken op ondersteuning en bekendmaking door Trage Wegen vzw. Vragen? Neem contact op via info@dagvandetrageweg.be of 09 331 59 26.

Deze pagina werd aangemaakt op 06 juni 2019

©2019 VRP
Alle rechten voorbehouden.