Vlaamse Vereniging voor
Ruimte en Planning

Projectoproep Publieke Ruimte 2019

Infopunt Publieke Ruimte nodigt steden, gemeenten, ontwerpbureaus en private ontwikkelaars uit om projecten in te zenden voor het Praktijkboek Publieke Ruimte 2019 en de gelijknamige onderscheiding. Tijdens het Congres en Forum Publieke Ruimte (12 maart 2019, Gent) zal het twaalfde praktijkboek worden voorgesteld. Orgelpunt van het congres is de uitreiking van de Prijs Publieke Ruimte. Alle inzenders maken kans op de speciale Publieksprijs Publieke Ruimte. De Prijs Publieke Ruimte 2018 ging naar Mechelen.

Welke projecten?

Van woonstraat tot tijdelijke ruimte, van stationsomgeving tot stadspark, van bedrijventerrein tot recreatiedomein: alle recente realisaties kunnen meedingen naar de Prijs Publieke Ruimte 2019. De belangrijkste voorwaarden zijn enerzijds de situering in België en anderzijds de projectrealisatie na 1 januari 2014.

praktisch

Tot 30 september kunnen opdrachtgevers en ontwerpers projecten inzenden. Alle praktische informatie is te vinden op de website van Infopunt Publieke Ruimte: http://publiekeruimte.info/prijs-publieke-ruimte/projectoproep-2019

Deze pagina werd aangemaakt op 03 september 2018

©2019 VRP
Alle rechten voorbehouden.