Nieuws > Oproep. Masterplan, ontwerp, uitvoering Scheldeboorden

Oproep. Masterplan, ontwerp, uitvoering Scheldeboorden

Deadline: 5 juni 9 uur

De stad Antwerpen zoekt een consortium voor de uitwerking van een visie en ontwerp voor Scheldeboorden Linkeroever.

De stad heeft de toekomst voor de Scheldeboorden aan de linkeroever van de Schelde samengevat in 7 ambities. Ze vormen de basis voor een visie en ontwerp voor de publieke ruimte van Scheldeboorden Linkeroever, die uitgewerkt wordt in een masterplan en vervolgens een ontwerp van de publieke ruimte. Uitgangspunt is een klimaatrobuust groen park met wandelpromenade, aandacht voor recreatie en de geschiedenis van de plek. 

Voor de ontwikkeling van dit masterplan en het ontwerp van de publieke ruimte is de stad op zoek naar een geschikt consortium via een Europese openbare aanbesteding. Ge├»nteresseerde teams kunnen hun kandidatuur indienen tot en met vrijdag 5 juni 2020 om 09.00 uur.

De specifieke voorwaarden, vereisten en verdere details van de opdracht en inschrijving vindt u op de site van de stad Antwerpen