Nieuws > VRP krijgt nieuwe voorzitter

VRP krijgt nieuwe voorzitter

Op 17 maart overhandigde toenmalig voorzitter Ann Verhetsel een alternatieve VRP-hamer aan onze nieuwe voorzitter, Kathleen Van de Werf. Helemaal corona-proof hieven we het glas op het prachtige werk dat Ann Verhetsel leverde en verwelkomden Kathleen Van de Werf als nieuwe voorzitter. “Ik denk dat de uitdagingen in onze sector groot zijn, heel groot”, zei Van de Werf. “Ik kijk ook uit naar boeiende tijden omdat ik zeer sterk geloof in een rol van de VRP om stappen vooruit te zetten en de weg te wijzen aan de sector. Ik denk dat het belang van ruimte alleen maar groeit binnen alle maatschappelijke problemen en dat het bewustzijn van het belang van ruimte ook groeit.”

Bedankt, Ann, en proficiat, Kathleen!

Bekijk hieronder het afscheidsfilmpje voor Ann.