Nieuws > Projectoproep Publieke Ruimte 2022

Projectoproep Publieke Ruimte 2022

Deadline 30 september 2021

Elk jaar gaat Infopunt Publieke Ruimte op zoek naar de beste openbare ruimte van Vlaanderen en Brussel in landelijke en stedelijke context. De beste projecten maken kans om de jaarlijkse Prijs Publieke Ruimte te winnen en/of een plek te krijgen in de Databank Publieke Ruimte en het praktijkboek Publieke Ruimte 2022.

Gemeentebesturen, opdrachtgevers, aannemers en ontwerpers kunnen tot 30 september projecten indienen via de projectoproep Publieke Ruimte. Het kan gaan om woonstraten, tijdelijke ruimten, stationsomgevingen, stadsparken, bedrijventerrein, recreatiedomeinen … Zolang de projecten gerealiseerd werden in België na 1 januari 2017.

De Prijs Publieke Ruimte zal worden uitgereikt op het Congres Publieke Ruimte op 26 april 2022.
Alle informatie over de projectoproep en de kandidaatstelling: www.publiekeruimte.info/projectoproep-2022/

Beeld: Stad Tongeren, Prijs Publieke Ruimte 2021. Copyright: Sweco