Nieuws > Oproep. Proeftuinen coöperatieve woonprojecten

Oproep. Proeftuinen coöperatieve woonprojecten

Kandidaatstelling voor 16 mei

Het Agentschap Wonen en het departement Omgeving zetten samen een leertraject op rond coöperatieve woonprojecten. Ze willen steden en gemeenten aanmoedigen om met dit innovatieve model aan de slag te gaan. Hiervoor zijn ze op zoek naar vijf lokale proeftuinen.  

U kunt uw gemeente kandidaat stellen als u één of meerdere concrete coöperatieve woonprojecten op het grondgebied van uw gemeente kunt aanbrengen (bebouwd of onbebouwd).

Geselecteerde gemeenten krijgen een begeleidingstraject op maat, doen kostbare kennis en ervaring op en creëren een maatschappelijke meerwaarde in de vorm van een kwalitatief coöperatief woonproject. Alle informatie over de oproep is na te lezen op de website van het Departement Omgeving.

Beeld: De Wasserij. Copyright: Stramien