Partners

De slagkracht van de VRP hangt nauw samen met de omvang van haar netwerk en haar middelen. De leden spelen daarin een cruciale rol. Maar financiële partners zijn op zijn minst even belangrijk.

Partners genieten logovermelding in het tijdschrift Ruimte en op de VRP-website. Als partner ontvangt u een voordelenpakket ter waarde van 40% van uw bijdrage aan de werking van de VRP. Deze partners helpen de onafhankelijkheid van de VRP te vrijwaren en ijveren mee voor meer ruimtelijke kwalitateit in Vlaanderen. Wilt u daar ook aan bijdragen? Neem dan contact op met info@vrp.be of 03 201 59 00.

AG VESPA D+A Consult Vlaamse land maatschappij Architects in Motion Atelier Romain De Lijn Leiedal antwerp management school matexi antea group genk mobiliteit in zicht stad Antwerpen stad Gent omgeving – landscape architecture urbanism blauwdruk stedenbouw Gentse kanaalzone polo architects Brut port of antwerp Buur Geosted stedenbouw Stramien common ground north sea port van roey stad Kortrijk uitgeverij vanden broele veneco vito Plan + IDEA Consult Triple Living Bopro PMV

lees meer

Sponsors

Over VRP