ruimte

ruimte

Ruimte is het driemaandelijks tijdschrift van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning (VRP). Het rijk geïllustreerde magazine snijdt op een toegankelijke manier ruimtelijke en stedenbouwkundige thema’s aan.

Ruimte belicht ook de ruimtelijke aspecten van aanverwante sectoren (mobiliteit, economie, architectuur, vastgoed, toerisme, natuur, landbouw, publiek domein, woonbeleid, landschapsarchitectuur …). Het tijdschrift werd opgestart in 2009 door voormalig Knack-journalist Peter Renard. In 2013 nam Koen Raeymaekers die taak over.

Prijzen

Abonneren - lidmaatschap

Registratieformulier lidmaatschap

maak een keuze*
voor studenten: scan studentenkaart naar info@vrp.be
voor 65-plussers: scan paspoort naar info@vrp.be
Dank je! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Los nummer kopen

Ruimte is te koop in:

Boekhandel Copyright (Antwerpen en Gent)
IMS Boekhandel (Antwerpen)

los nummer bestellen

Los nummer (incl. verzendkosten):
€30 (België) | €35 (buitenland)
Dank je! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Ruimte digitaal

Via het platform OmgevingConnect kunnen VRP-leden en RUIMTE-abonnees het laatste nummer van RUIMTE en de twee voorgaande jaargangen digitaal lezen. U kunt ook het volledige digitale archief als bijkomende module bovenop uw lidmaatschap/abonnement nemen. Lees RUIMTE digitiaal via het platform OmgevingConnect

Lees ruimte volledig digitaal

Leden en abonnees kunnen de drie laatste edities van RUIMTE digitaal lezen via het platform OmgevingConnect. Voor een kleine meerprijs kunt ook alle nummers van RUIMTE digitaal lezen. Inclusief een uitgebreide zoekfunctie waardoor u specifieke informatie kunt terugvinden. De prijs voor dit volledig digitale archief bedraagt € 30 voor een individueel lid. Wie een groepslidmaatschap heeft, betaalt € 275. 25 medewerkers van uw bedrijf/organisatie krijgen dan toegang tot de digitale nummers. Per vijf extra personen betaalt u € 50. De prijzen zijn inclusief btw. Als u wilt ingaan op dit aanbod, teken dan hier in .

Ruimte volledig digitaal lezen

ik wens:
Dank je! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

voorbije edities

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).