activiteiten

Congres Publieke ruimte. Stem mee voor de publieksprijs!

Het Congres Publieke Ruimte is hét jaarlijkse kennis – en netwerkevenement voor alles rond openbare ruimte in Vlaanderen en Brussel. Het evenement richt zich naar iedereen die betrokken is bij beleid, planning, ontwerp, inrichting en beheer van openbare ruimten. De negende editie gaat voor het eerst door in Antwerpen. Het congresthema ‘Leg de puzzel’ staat voor samenwerking, proces en participatie want puzzelen aan projecten en publieke ruimte doen we samen.

Prijs Publieke Ruimte

Tijdens het Congres Publieke Ruimte op 26 april in Antwerpen wordt voor de vijftiende keer de Prijs Publieke Ruimte uitgereikt. De vakjury nomineerde in de categorieën ‘stedelijke projecten’ en ‘landelijke projecten’ telkens drie inzendingen en koos in beide categorieën een winnaar. De zes genomineerden dingen mee naar de Publieksprijs Publieke Ruimte 2022 waarvoor ook jij een stem kunt uitbrengen. 43 ingezonden projecten verschijnen in het Praktijkboek Publieke Ruimte en zijn …

Meer info en inschrijven via de website van Congres Publieke Ruimte

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).