activiteiten

Dag van de Trage Weg 2023

Trage Wegen vzw, Walk.Brussels en Tous à Pied organiseren jaarlijks de Dag van de Trage Weg over heel ons land. Ze nodigen iedereen uit, van wijkcomité tot centrumstad, van loopclub tot natuurvereniging, om van het weekend van 14 en 15 oktober 2023 een heuse opendeurdag op onze trage wegen te maken.

Fietstochten, wandelingen, lintje-knip bij nieuwe paden, picknicks, zoektochten en nog veel meer… Tijdens de Dag van de Trage Weg komen duizenden wandelaars, fietsers, ruiters en andere enthousiastelingen een weekend lang samen op en langs trage wegen. Dit jaar is dat op 14 en 15 oktober. Dé opendeurdag van de trage wegen in heel het land!

Ook dit jaar vieren we Dag van de Trage Weg met zo veel mogelijk mensen op zo veel mogelijk trage wegen. Organiseer jij een middag met je buren om trage wegen in de buurt op te fleuren, een activistische Recht van Doorgang actie op die ene trage weg die je heropend wil zien, of toch een mountainbike route langs de meest avontuurlijke wegen van de streek? Alles kan en alles mag! Zolang het maar op, langs of over trage wegen gaat!

Inspiratie, tips en activiteiten registreren via > www.dagvandetrageweg.be

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).