activiteiten

#IedereenOveral in 10 dagen: Opleiding toegankelijkheid van A tot Z

Op donderdag 15 september 2022 start Inter, het Vlaams expertisecentrum voor toegankelijkheid, met een tiendaagse opleiding over toegankelijkheid. Gedurende 10 maanden nemen zij de deelnemers 1 keer per maand mee in een ander facet. In de opleiding komen onder andere het publiek domein, de publieke omgeving en mobiliteit uitgebreid aan bod. Zo duikt Inter in de theorie, het beleid en de praktijk van toegankelijkheid.

In deze allesomvattende opleiding kom je te weten hoe je zelf aan de slag kan om jouw organisatie en projecten toegankelijk te maken. En dat gaat verder dan je denkt. Via inleving, beleving, informatie en uitwisseling laat Inter je alle facetten van toegankelijkheid en hoe ze samenhangen ontdekken. Zo ontwikkel je een brede blik op toegankelijkheid.

Laat je onderdompelen tijdens 10 boeiende sessies over heel Vlaanderen met experts en ervaringsdeskundigen. Op de website van Inter vind je meer informatie over inschrijven, de thema’s van de specifieke opleidingsdagen alsook wanneer ze zullen plaatsvinden. Daarnaast kan je voor meer informatie terecht bij info@inter.vlaanderen.

Inschrijven kan nog tot 1 september.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).