activiteiten

Stand Up Stedenbouw. De Nieuwe RuimteMakers.

De presentaties vind je hier!

Heb je inspiratie nodig voor je masterproef komend academiejaar? Heb je zelf als student ruimtelijke planning, architectuur of urban studies een eindwerk dat je graag met andere studenten wilt delen? Wil je andere studenten stedenbouw of architectuur ontmoeten en van elkaar leren? Inspireer en laat je inspireren op onze Stand Up Stedenbouw avond!

De Nieuwe RuimteMakers, een jonge groep ruimtelijk planners, organiseert een gloednieuw concept: de Stand Up Stedenbouw. Op deze avond willen we studenten ruimtelijke planning, architectuur en urban studies of andere aanverwante disciplines een podium geven om hun ontwerp of onderzoek te delen met andere studenten. Deel inzichten, tips & tricks en inspireer elkaar! Tegelijk is deze avond een perfecte gelegenheid om studenten van verschillende opleidingen en pas afgestudeerden te ontmoeten. De ideale kick off voor het nieuwe academiejaar!

Iedereen is welkom om te komen luisteren en achteraf na te babbelen met een hapje en drankje erbij. Wil je je graag laten inspireren door de ideeën van jonge planners? Wil je andere studenten ontmoeten? Schrijf je in via onderstaand formulier!

Meld je aan als spreker en krijg een VRP-voucher cadeau

Wil jij graag jouw eindwerk pitchen in 10 minuten en daarbij ook wat tips & tricks delen met studenten die net aan hun masterproef zijn begonnen? Stuur een mailtje naar start@vrp.be met een korte uitleg over jouw onderwerp en we voegen je toe aan het programma! Als spreker krijg je een voucher cadeau om deel te nemen aan een VRP evenement!

Stel je kandidaat voor de VRP Afstudeerprijs

Heb je een innovatief eindwerk rond een ruimtelijk en maatschappelijk relevant thema? Naast de Stand Up Stedenbouw kan je als student je eindwerk ook indienen voor de jaarlijkse VRP afstudeerprijs.

Klik hier voor meer info over de VRP Afstudeerprijs

Praktisch

Atelier Vlaams Bouwmeester | Ravensteingalerij 54-59 | Brussel

29 september 2022 | 19.30u – 22.00u

Studenten kunnen gratis deelnemen (na geldig vertoon van studentenkaart). Niet-studenten betalen €10.

Foto: BRUNO EMMANUELLE via Unsplash

De Nieuwe Ruimtemakers

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).