activiteiten

Symposium. Natuur en gezondheid.

(c) Talander vzw. Lotte Verstraelen.

Het Departement Leefmilieu van de Provincie Antwerpen organiseert samen met de UAntwerpen een symposium rond ‘Natuur en gezondheid’. Dit symposium draagt bij aan de kennisopbouw van de relatie tussen natuur en gezondheid en de vertaling naar de praktijk. We blikken terug op de onderzoeken en projecten van de Leerstoel Zorg en Natuurlijke Leefomgeving, laten tal van experten aan het woord en voegen de daad bij het woord tijdens verschillende praktijksessies.

In de voormiddag kan je lezingen bijwonen van keynote sprekers prof. dr. Hans van Dyck en prof. Roy Remmen. Hierna kijkt de Leerstoel terug op 3 jaar onderzoek, onderwijs en samenwerkingen, gevolgd door een vooruitblik naar nieuwe, toekomstige pistes (door Prof Hans Keune en collega’s).  


In de namiddag kan je kiezen uit 1 van de 5 praktijksessies die in en rond het provinciehuis doorgaan. In elk van deze sessies wordt het verband tussen natuur en gezondheid verder uitgediept door verschillende experten in het vakgebied. We sluiten de dag af met een netwerkreceptie in het provinciehuis. 

Praktisch

24 mei 2022 | 8.30u – 15.30u

Provinciehuis Antwerpen | Koningin Elisabethlei 22 | 2018 Antwerpen

Inschrijven kan tot 17 mei 2022.

Meer info en inschrijvingen via de website

Provincie Antwerpen Departement Leefmilieu

Universiteit Antwerpen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).