activiteiten

Terugblikken om vooruit te kijken. 40 jaar PlanDag

Graag inschrijven voor 15 september

De Plandag bestaat dit jaar 40 jaar en dat verdient iets speciaals. Het wordt dus geen normale editie, maar een online event waarin we ‘terugblikken om vooruit te kijken’

We zullen onze 40-jarige geschiedenis kort overschouwen, zonder nostalgisch te worden. We willen vooral kijken naar wat de komende jaren in petto hebben voor de ruimtelijke planner. Vlaamse en Nederlandse planners worden van harte uitgenodigd om vanuit het verleden een mogelijke toekomst te schetsen voor de thema’s ‘wonen’, ‘mobiliteit’, ‘landschap’ en ‘energie’.

praktisch

Om deel te nemen vragen we u om voor woensdag 15 september het online inschrijfformulier in te vullen. Vanuit de opgegeven achtergrond, drijfveer of motivaties maken we de definitieve selectie voor de deelnemers per thema, waarbij het inbrengen van verschillende perspectieven voor ons centraal staat. U kunt zich voor meerdere sessies inschrijven, maar dient zich voor elke sessie opnieuw met een unieke drijfveer of motivatie in te schrijven. Meer info en inschrijven

PS Heeft u nog boeken, foto’s en oorkondes van de Planologische Diskussiedagen uit eerdere jaren? Deel die met ons via info@plandag.net.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).

M A I L E R L I T E