nieuws

Vanaf 2022 zullen de tarieven en de formule van het VRP-groepslidmaatschap wijzigen. Ook de tarieven van het individuele lidmaatschap zullen aangepast worden. De prijzen bleven jarenlang hetzelfde, maar door stijgende werkingskosten zijn we genoodzaakt om vanaf januari 2022 aanpassingen door te voeren.

In de nieuwe formule van het bedrijfs- of gemeentelijk lidmaatschap zijn alle werknemers lid van de VRP. Alle werknemers kunnen dus tegen ledentarief deelnemen aan VRP-activiteiten en -opleidingen (In de vorige formule van het groepslidmaatschap konden slechts een aantal werknemers van deze voordelen genieten). In het bedrijfs- of gemeentelijk lidmaatschap zit een vast aantal abonnementen op het driemaandelijkse magazine RUIMTE. U kunt de abonnementen op verschillende bedrijfszetels laten leveren indien gewenst. Bijkomende abonnementen op RUIMTE kunnen worden aangekocht voor € 105/abonnement.

Het individuele lidmaatschap zal voortaan € 125 kosten. Buitenlandse leden betalen vanaf 2022 € 175, studenten € 45. Nieuw is het tarief van € 75 voor 65-plussers. Dat laatste tarief geldt ook voor gecoroleden. Een individueel lidmaatschap staat voortaan op persoonlijke naam en kan niet door een ander gebruikt worden.

Een abonnement op Ruimte kost € 105 (binnenland) en € 155 (buitenland).

Een lidmaatschap/abonnement loopt van januari tot december

Tarieven bedrijven en gemeenten

De kostprijs van het lidmaatschap wordt bepaald door de grootte van de organisatie:

  • Bedrijven tot 3 werknemers: € 275/jaar – 1 abo RUIMTE op bedrijfszetel
  • Bedrijven tot 10 werknemers: € 450/jaar – 2 abo RUIMTE op bedrijfszetel
  • Bedrijven tot 25 werknemers: € 575/jaar –  5 abo RUIMTE op bedrijfszetel
  • Bedrijven tot 50 werknemers: € 750/jaar – 5 abo RUIMTE op bedrijfszetel
  • Bedrijven vanaf 50 werknemers: € 975/jaar – 5 abo RUIMTE op bedrijfszetel
  • Gemeenten tot 15.000 inwoners: € 275/jaar – 1 abo RUIMTE
  • Gemeenten tot 25.000 inwoners: € 450/jaar – 2 abo RUIMTE
  • Gemeenten tot 40.000 inwoners: € 575/jaar – 2 abo RUIMTE
  • Gemeenten tot 75.000 inwoners: € 750/jaar – 5 abo RUIMTE + abo bib
  • Gemeenten vanaf 75.000 inwoners: € 975/jaar – 5 abo RUIMTE + abo bib

Alternatieve optie

Als u niet wilt overstappen op het bedrijfs- of gemeentelijk lidmaatschap, kunt u nog steeds kiezen voor één of meerdere individuele lidmaatschappen. Een individueel lidmaatschap kost € 125/jaar. In het lidmaatschap is een abonnement op het magazine RUIMTE inbegrepen. Let wel, het individueel lidmaatschap staat op naam en kan niet door iemand anders worden gebruikt!

Voorbeeld: Een bedrijf met 3 werknemers kiest voor 3 individuele lidmaatschappen op naam van Hilde, An en Mark. Dit kost € 375. Hilde, An en Mark ontvangen elk het tijdschrift RUIMTE. Enkel zij kunnen in persoonlijke naam onze activiteiten en opleidingen volgen tegen ledentarief.

Mogen we u vragen om te laten weten of u in 2022 kiest voor het bedrijfs- of gemeentelijk lidmaatschap of voor individuele lidmaatschappen? Dit kan via fran.denayer@vrp.be

FOTO: COPYRIGHT CANVA

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).