nieuws
oproepen

Oproep: Organiseer een activiteit op Dag van de Trage Weg!

oproepen
May
2022

Vier mee 20 jaar Trage Wegen!

Meer en betere trage wegen: dat is waar duizenden mensen de aandacht voor vragen op de Dag van de Trage Weg. Een weekend lang genieten wandelaars, fietsers en ruiters van prachtige tochten. Langs nieuwe of juist bedreigde paden. In de stad of in ’t groen. Dit jaar vindt de Dag van de Trage Weg plaats op 15 en 16 oktober én pakken we uit met een topprogramma. En daar kan jij mee voor zorgen.

Wie kan organiseren?
Iedereen! Een wandel- of fietsclub, natuurorganisatie, lokaal bestuur, wijkcomité of een paar enthousiaste buren: als je maar een hart hebt voor trage wegen.

Wat kan je organiseren?
Alle activiteiten op, langs of over trage wegen zijn welkom. Van een klassieke wandeltocht tot een avonturenparcours, van een zwerfvuilactie tot de opening van een nieuw pad: alle acties die mensen samenbrengen rond trage wegen zijn top.

Doe je mee?
Op dagvandetrageweg.be vind je tonnen inspiratie. Je kan er meteen je activiteit registreren. Trage Wegen zorgt voor de communicatie én voor ondersteuning.
Vragen welkom via info@dagvandetrageweg.be of 09 331 59 26.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).