nieuws
publicaties

RUIMTE digitaal. Gegarandeerd virusvrij.

publicaties
Mar
2020

In deze vreemde tijden waar vanzelfsprekendheden op hun grondvesten daveren en we liever in de virtuele dan de fysieke ruimte vertoeven, blijven er toch een aantal zekerheden overeind. RUIMTE bijvoorbeeld. Het VRP-magazine kan volledig digitaal gelezen worden. Veilig en gegarandeerd virusvrij.

U kunt van deze lockdown een constructieve en verrijkende periode maken door u te verdiepen in ruim tien jaar planningspraktijk,
-theorie en -beleid uit binnen- en buitenland. Daarnaast bieden de 44 digitale edities van RUIMTE u ook tal van diepgravende themadossiers met diverse onderwerpen zoals mobiliteit, open ruimte, participatie, toerisme en economie. Via een uitgebreide zoekfunctie kunt u specifieke informatie terugvinden.

Doe uzelf een digitaal RUIMTE-abonnement cadeau!

Bent u een doctoraat aan het schrijven of een thesis? Ligt uw werk stil door de lockdown? Wilt u inhoudelijk sterker gewapend uit de quarantaine komen? Doe uzelf dan een digitaal RUIMTE-abonnement cadeau!

Prijs

De prijs voor het volledig digitale archief bedraagt € 30 voor een individueel VRP-lid*. Wie een groepslidmaatschap heeft, betaalt € 275. 25 medewerkers van uw bedrijf/organisatie krijgen dan toegang tot de digitale nummers. De prijzen zijn inclusief btw. Het digitale abonnement is geldig voor een kalenderjaar. Wie nog geen lid of abonnee is, kan zich hier inschrijven. Hieronder kunt u intekenen op het volledig digitale archief.

*Leden en abonnees kunnen de twee laatste edities reeds gratis digitaal lezen.

Teken hier in op het volledig digitale archief!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).