nieuws
VRP-afstudeerprijs

Stel je kandidaat voor de Afstudeerprijs 2021

VRP-afstudeerprijs
May
2021

Deadline: 26 september 2021

Ook in 2021 zal de VRP de Afstudeerprijs uitreiken op de Werelddag van de Stedenbouw (18 november, thema: landbouw). Met de jaarlijkse award wil de VRP innovatieve, frisse eindwerken in de kijker zetten en jonge planners de mogelijkheid bieden hun werk te tonen aan de vakwereld. Masterstudenten die het academiejaar 2020-2021 afstuderen aan een Vlaamse onderwijsinstelling met een eindwerk dat een ruimtelijk of stedenbouwkundig onderwerp behandelt, kunnen zich kandidaat stellen. De voorkeur gaat naar werken die de schaal van de architectuur overstijgen en die vernieuwend en maatschappelijk relevant zijn. Kandidaten kunnen tot en met zondag 26 september 2021 hun eindwerk indienen.

Prijzenpot

De winnaar krijgt naast €1200aan reischeques ook enkele bladzijden in Ruimte cadeau,waarin hij/zij het winnend eindwerk mag toelichten. Ben je op dit moment eenthesis aan het schrijven? Kan je wat extra motivatie gebruiken? Misschien ishet vooruitzicht op een mooie prijs precies wat je nodig hebt!

Praktisch

  • Hier vind je het reglement van de Afstudeerprijs 2021
  • Hier vind je het inschrijvingsformulier van de Afstudeerprijs 2021
  • Je kunt je tot en met zondag 26 september 2021 kandidaatstellen

Foto © Canva

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).