nieuws
VRP-afstudeerprijs

Stel je kandidaat voor de Afstudeerprijs 2022

VRP-afstudeerprijs
May
2022

Ook in 2022 zal de VRP de Afstudeerprijs uitreiken op de Werelddag van de Stedenbouw. Met de jaarlijkse award wil de VRP innovatieve, frisse eindwerken in de kijker zetten en jonge planners de mogelijkheid bieden hun werk te tonen aan de vakwereld. Masterstudenten die het academiejaar 2021-2022 afstuderen aan een Vlaamse onderwijsinstelling met een eindwerk dat een ruimtelijk of stedenbouwkundig onderwerp behandelt, kunnen zich kandidaat stellen. De voorkeur gaat naar werken die de schaal van de architectuur overstijgen en die vernieuwend en maatschappelijk relevant zijn. Kandidaten kunnen tot en met zondag 25 september 2022 hun eindwerk indienen.

Prijzenpot

De winnende thesis krijgt een cheque ter waarde van €1200 cadeau en ook enkele bladzijden in het tijdschrift Ruimte, waarin de winnaar het winnend eindwerk mag toelichten. Ben je op dit moment een thesis aan het schrijven? Kan je wat extra motivatie gebruiken? Misschien is het vooruitzicht op een mooie prijs precies wat je nodig hebt!

Praktisch

  • Hier vind je het reglement van de Afstudeerprijs 2022
  • Vul dit formulier in om je kandidaat te stellen voor de Afstudeerprijs 2022
  • Je kunt je tot en met zondag 25 september 2022 kandidaat stellen

Foto: javier trueba via Unsplash

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).