nieuws
oproepen

Beleidsplan ‘Maak ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050’ (Provincie Oost-Vlaanderen)

Geef jij ook je mening over het beleidsplan ruimte?

oproepen
Apr
2023
Onze ruimte is niet eindeloos. We zorgen dus maar beter voor een duidelijke visie op onze beschikbare oppervlakte: welke maatschappelijke functies moeten waar tot bloei komen en waar willen we open ruimte vrijhouden? Op dergelijke vragen formuleerde de Provincie Oost-Vlaanderen een antwoord in het beleidsplan ‘Maak ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050’. Het beleidsplan formuleert een strategische visie voor het provinciale ruimtelijk beleid tot 2050. Aan die visie zijn acties tot 2035 gekoppeld.

Tijdens het openbaar onderzoek dat loopt van 21 april tot en met 19 juli 2023 kan je reageren op het ontwerp beleidsplan ruimte en het ontwerp plan-MER. De Provincie organiseert verschillende info- en participatiemomenten. Je kan komen luisteren of je kan een interactieve tentoonstelling bezoeken. Op het publieksmoment van zaterdag 29 april kan je op een aangename manier kennismaken met ruimtelijke planning en het ontwerp beleidsplan. Wil je je laten onderdompelen? Dan kom je beter naar de studiedag op 28 april. Op de website vind je alle info en lees je er hoe je kans maakt om een ballonvaart te winnen! #maakruimte

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).