nieuws
oproepen

De VRP zoekt co-huurder voor nieuw kantoor

Alle suggesties welkom!

oproepen
Mar
2024
Is jouw organisatie op zoek naar een goed bereikbare werkplek? Is je organisatie ongeveer even groot als de VRP (6 à 8 mensen) en zie je naast je eigen private kantoor een aantal gedeelde ruimtes (vergaderzaal, keuken, publieks- en tentoonstellingsruimte) wel zitten? Dan werken we misschien binnenkort wel onder hetzelfde dak!

De VRP krijgt de unieke gelegenheid om haar werkplek te verhuizen naar een veel beter bereikbare plek, in de kantoorruimte die deel uitmaakt van het coöperatief woonproject De Wasserij van wooncoop cv. De site ligt op wandelafstand van Berchem-station en biedt kantoorruimte met gedeelde vergaderzalen en eventueel ook een ‘publieksruimte’ voor lezingen of Masterclasses. De grote glaspartijen aan de kant van de Eikelstraat bieden ook de kans om de organisaties een gezicht naar buiten toe te geven.  

Voor de ruimte die VRP in de loop van het najaar zou willen betrekken (ca. 220 m² aan de Eikelstraat, volop in ontwikkeling), wordt nog een co-huurder gezocht. Die organisatie is bij voorkeur ongeveer even groot (6 à 8 medewerkers) als de VRP en heeft een vergelijkbare kijk op het samen gebruiken van de ruimte. De co-huurder krijgt de beschikking over een afgescheiden eigen kantoorruimte van ca. 42 m² en kan mee gebruik maken van gemeenschappelijke ruimten, vergaderzaal, de onthaal- en tentoonstellingsplek, de eetruimte met keuken en terras.

Instappen als hoofdpartner geeft je organisatie de kans om samen met VRP en andere partners gezamenlijke activiteiten (lezingen, tento’s, …) op te zetten of jouw activiteiten een groter draagvlak te geven.

VRP is het administratief en financieel aanspreekpunt richting wooncoop. Maar voor de onderlinge samenwerking tussen de organisaties binnen de commerciële ruimte (afstemming van activiteiten en gezamenlijke activiteiten, uitstraling, praktische regelingen, …) nemen we graag samen het voortouw.

Is je organisatie geïnteresseerd en wens je meer informatie of een verkennend gesprek? Contacteer de VRP via info@vrp.be. Graag ontvangen we een eerste blijk van interesse voor 25 maart.  

PS: we zoeken nog coöperanten!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).