nieuws
oproepen

Deadline kandidaatstelling: 16 september

Ondernemer Gilbert Van Schoonbeke had in de 16de eeuw een enorme impact op de ontwikkeling van Antwerpen, zowel op het vlak van economische bedrijvigheid als van ruimtelijke ordening. Vele van zijn verwezenlijkingen bepalen tot op vandaag de ruimtelijke ervaring in de stad: de Stadswaag, de Vrijdagmarkt, het ‘Eilandje’ … Naar aanleiding van zijn geboortejaar 500 jaar geleden wordt in 2019 een Internationale Award gelanceerd die Van Schoonbekes naam draagt. De Award wil aandacht schenken aan de blijvende verwezenlijking van deze grote meneer uit de Gouden Eeuw die tot in Firenze gekend was.

Praktisch

Elk project dat in realisatie is (op de site) of de afgelopen vijf jaar gerealiseerd werd (opgeleverd na 16/9/2014) kan meedingen naar de Van Schoonbeke Award. Het winnend project ontvangt een geldprijs van € 10.000 en wordt het onderwerp van een publicatie. Deadline van de inzending is 16 september 2019 23.59 uur

Hier vindt u het wedstrijdreglement

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

Dank je! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.