nieuws
oproepen

Gilbert Van Schoonbeke Planning Award

oproepen
Sep
2019

Deadline kandidaatstelling: 16 september

Ondernemer Gilbert Van Schoonbeke had in de 16de eeuw een enorme impactop de ontwikkeling van Antwerpen, zowel op het vlak van economischebedrijvigheid als van ruimtelijke ordening. Vele van zijn verwezenlijkingenbepalen tot op vandaag de ruimtelijke ervaring in de stad: de Stadswaag, deVrijdagmarkt, het ‘Eilandje’ … Naar aanleiding van zijn geboortejaar 500 jaargeleden wordt in 2019 een Internationale Award gelanceerd die Van Schoonbekesnaam draagt. De Award wil aandacht schenken aan de blijvende verwezenlijkingvan deze grote meneer uit de Gouden Eeuw die tot in Firenze gekend was.

Praktisch

Elk project dat in realisatie is (op de site) of de afgelopen vijf jaargerealiseerd werd (opgeleverd na 16/9/2014) kan meedingen naar de VanSchoonbeke Award. Het winnend project ontvangt een geldprijs van € 10.000 enwordt het onderwerp van een publicatie. Deadline van de inzending is 16september 2019 23.59 uur

Hier vindt u het wedstrijdreglement

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).