nieuws
oproepen

Omgevingslawaai en akoestische gevelisolatie - Bevraging

Departement Omgeving

oproepen
Mar
2023
Al van bij het ontwerp van een woongebouw wordt er rekening gehouden met talrijke aspecten. Thermische isolatie, afwatering en hergebruik, bodemkwaliteit,… zijn bij burgers, architecten, ontwikkelaars en vergunningsverleners zeer bekend en goed ingeburgerd. Ook akoestische gevelisolatie wordt steeds belangrijker. Verdichtingsprojecten en bouwprojecten naast spoorwegen, langs druk bereden wegen en projecten in de nabijheid van de luchthaven zijn veel voorkomende situaties in Vlaanderen.

Departement Omgeving wil via deze bevraging polsen naar jullie ervaring omtrent omgevingslawaai en het toepassen van akoestische gevelisolatie. Op welke manier wordt er vandaag rekening gehouden met het aanwezige omgevingslawaai door verkeer? Welke knelpunten worden ervaren en welke noden zijn er? Op basis van uw antwoorden kan Departement Omgeving de juiste oplossingen aanbieden in de toekomst.
Wij willen je bij voorbaat bedanken voor het invullen van onderstaande vragenlijst.

Je kan deelnemen via deze link (als omgevingsambtenaar). Dat kan tot 31 maart. Deelnemen duurt max. 10 minuten.  Deel de link gerust met een collega als je denkt dat dit nuttig kan zijn

Je kan deelnemen via deze link (als architect of ruimtelijk planner). Dat kan tot 31 maart. Deelnemen duurt ca. 10 minuten.  Deel de link gerust met een collega als je denkt dat dit nuttig kan zijn.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).