nieuws
oproepen

Oproep. Host het gecombineerde evenement van ECTP-CEU rond het thema ‘Inclusieve Steden en Regio’s’.

oproepen
Aug
2022

De European Council of Spatial Planners organiseert in de herfst van 2023 een gecombineerd evenement rond de 14e Biënnale van Europese Dorpen en Dorpsplanners en de 13e Europese Urban en Regionale Planning Awards. Hiervoor is de raad op zoek naar lokale overheden, consortia en andere publieke of private organisaties die dit netwerk- en uitwisselingsevenement willen hosten. Naast de Biënnale en de Planning Awards huisvest het evenement ook de ‘Young Planners Workshop‘ en de algemene vergadering 2023 van de ECTP-CEU.

Het evenement zal afgevaardigden van maar liefst 30 organisaties ontvangen, die samen meer dan 40.000 professionele planners uit 26 landen representeren. Het voorgestelde thema is Inclusieve Steden en Regio’s (Inclusive Cities and Regions).

Ziet jouw lokale overheid / consortium / publieke of private organisatie het zitten om dit evenement te hosten? Dien de kandidatuur dan in voor 19 september 2022, 12:00. Meer informatie over het evenement en kandideren vind je hier.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).