nieuws
oproepen

Organiseer jij ook een activiteit op Dag van de Trage Weg in het weekend van 14 & 15 oktober?

oproepen
Jul
2023
Fietstochten, wandelingen, lintje-knip bij nieuwe paden, picknicks, zoektochten en nog veel meer… Tijdens de Dag van de Trage Weg komen duizenden wandelaars, fietsers, ruiters en andere enthousiastelingen een weekend lang samen op en langs trage wegen. Dit jaar is dat op 14 en 15 oktober.

Dag van de Trage Weg is dé opendeurdag van de trage wegen. Onbekende parels, eeuwenoude paden en zelfs bedreigde wegjes zijn het hele weekend het decor voor
zo’n 400 activiteiten in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.
Van de Westhoek tot het Maasland. Van Hoogstraten tot in Aarlen. In het groen of in de stad. Langs historische wegen of gloednieuwe doorsteekjes. 

Doe mee en organiseer een activiteit in jouw buurt! Iedereen kan een activiteit op het programma zetten: een wandel- of mountainbikeclub, jeugdbeweging, werkgroep of een wijkcomité of een natuurvereniging. Ook activiteiten van lokale besturen of samenwerkingen tussen verschillende groepen zijn van harte welkom. 

Doe je mee? 

Op www.dagvandetrageweg.be vind je meer info en inspiratie. Je kan er meteen je eigen activiteit registreren. Trage Wegen zorgt voor communicatie en ondersteuning. 

Vragen? Neem contact op met info@dagvandetrageweg.be of 09 331 59 29.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Elke maand een overzicht van de VRP-activiteiten, events van derden en het laatste nieuws uit de vakwereld. Heet-van-de-naaldnieuws verneem je via onze nieuwsflitsen.

PS: check je je spambox voor de bevestiging? Pas nadat je bevestigt zal je de nieuwsbrief ook effectief ontvangen ;-).